Airconditioning laten installeren

Installatie

KL Technics zorgt voor de installatie van een airconditioning bij u thuis of op kantoor. Door gebruik te maken van materiaal van topkwaliteit garanderen we dat uw systeem aan de hoogste eisen voldoet. We zorgen voor een vakkundige montage en staan ook in voor onberispelijke service na verkoop!

Onderhoud

Elke dag genieten van je airco dankzij een jaarlijks onderhoud.

Een aangename temperatuur maakt een interieur heel wat aangenamer. Dankzij airconditioning kan u op een eenvoudige manier de temperatuur binnenshuis regelen. Maar een airco kan meer dan alleen koelen. Daikin maakt het mogelijk om de lucht te bevochtigen, ontvochtigen, ventileren en te zuiveren. De unit is ook uitgerust met filters die stof, pollen en rook verwijderen. Een overzicht van de verschillende functies:

Koelen

De meest voor de hand liggende functie van een airconditioning is het koelen van een ruimte. Onmisbaar in ruimtes die snel opwarmen in de zomer. In slaapkamers is natuurlijk stilte zeer belangrijk, de nieuwe wandmodellen van Daikin zijn nagenoeg onhoorbaar!

Verwarmen

De meeste systemen hebben naast een koelfunctie ook een verwarmingsfunctie. Dit gebeurt aan de hand van warmtepompen. Hierdoor kan u dus het hele jaar door genieten van een perfecte temperatuur.

Ontvochtigen

Een goede temperatuurregeling is niet het enige dat nodig is voor een aangenaam binnenklimaat. Ook een nauwkeurige regeling van de vochtigheid in de kamer en een goede ventilatie zijn essentieel. Als de vochtigheid te hoog is, zorgt het ontvochtigingssysteem ervoor dat ze zonder temperatuurverandering wordt verlaagd. Dit is ideaal voor u, want een lagere luchtvochtigheid betekent een groter comfort. Ook erg handig voor personen met allergiën of om de vorming van schimmels tegen te gaan.

Bevochtigen

Het bevochtigingssysteem absorbeert vocht uit de buitenlucht en voert dit naar de binnenunit voor een snelle en efficiënte bevochtiging van de ruimte. Door de perfecte combinatie van bevochtiging en klimaatregeling, warmt de kamer gelijkmatig op.

Zuiveren

Via filters kan u schadelijke stoffen zoals stof, rook en pollen uit de lucht verwijderen. Zo wordt de lucht gezuiverd.

Meer informatie nodig over de installatie van een airconditioning of een offerte aanvragen?

Contacteer ons